L’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació de Tarragona presenta a la Sala Sant Roc de Valls la mostra “Hàbitat”, amb propostes de ceràmica, pintura i restauració a càrrec de l’alumnat d’aquest centre d’ensenyament artístic.

PUBLICITAT

“Hàbitat” s’inaugura aquest dimecres 13 de setembre, a partir de les 19 hores, i es podrà visitar fins l’1 d’octubre.

L’exposició inclou exercicis, obres, propostes realitzades a l’Escola per l’Art i la Cultura des de l’octubre del 2022 fins al juny de 2023. Són treballs que es corresponen als tallers de ceràmica, pintura, dibuix i restauració, impartits respectivament per les professionals Gemma Molero, Núria Rión i Lluïsa Gené.

L’horari de visites de la mostra “Hàbitat” és de dimarts a divendres de 18.30 a 20.30 hores; dissabtes de 11.30 a 13.30 hores i 18 a 21 hores; i diumenges de 11.30 a 13.30 hores.

PUBLICITAT