L’Ajuntament de Valls, des de la regidoria d’Acció Social i Comunitària, se suma a la crida d’emergència del Fons Català de Cooperació i demana suport a la població víctima del terratrèmol al Marroc. 

PUBLICITAT

El projecte fa una crida als ajuntaments, les institucions supramunicipals i la ciutadania a sumar-se a aquest procés de reconstrucció i de suport a la població damnificada pel terratrèmol. El sisme de magnitud 6,8 graus, es va produir dissabte dia 9 de setembre i ha causat 2.901 morts i 5.530 ferits fins ara, dues xifres que no paren de créixer. L’epicentre del terratrèmol va tenir lloc a zones remotes del Gran Atlas i va sacsejar la històrica ciutat de Marràqueix, que ha resultat greument danyada. A més, les carreteres i les vies de comunicació estan bloquejades, impossibilitant que les ambulàncies arribin fins als ferits. El terreny muntanyós, el risc d’esllavissades de terra i les grans distàncies, dificulten també aquesta tasca. 

Aquelles persones que tinguin interès a participar en la campanya, poden fer la seva aportació a través de Bizum, buscant l’opció “donar” a l’aplicació i introduint el codi 06974. O bé, mitjançant transferència bancària (ES91 0182 6035 4102 0160 8531), incloent-hi el concepte Terratrèmol Marroc.

PUBLICITAT