El Grup del Teatre Principal de Valls comença el seu cicle anual carregat de noves propostes en equilibri amb els muntatges habituals. Com a novetat, presentaran la lectura dramatitzada “Abans que arribi l’alemany, de Marta Barceló.

PUBLICITAT

L’espectacle tindrà lloc el proper dijous 21 de setembre, a partir de les sis de la tarda, al Claustre del Pius Hospital. Es tracta d’un acte obert a tota la ciutadania i que s’ha fet amb la col·laboració del centre hospitalari. A més, s’aprofitarà per commemorar el Dia Mundial de l’Alzheimer que s’escau en la mateixa data.

El muntatge amb la participació d’una dotzena d’integrants és un relat valent, decidit i vitalista sobre la malaltia d’Alzheimer, amb una dona al centre. Ho explica Montse Gutiérrez, component del Grup del Teatre Principal.

Amb aquesta peça teatral, el GTP ha pogut unir el seu objectiu inicial d’aprofundiment del paper de les dones en la dramatúrgia catalana contemporània, amb el de la reivindicació social i la implicació social com a col·lectiu.

PUBLICITAT