La Tercera Catalana de futbol també dona el dret de sortida aquest cap de setmana. Al grup 17, hi haurà dos equips locals:  l’Atlètic de Valls i la UE Valls B, equip que la temporada passada estava a Quarta.

PUBLICITAT

El nou Atlètic de Valls amb Raül Fernández a la banqueta debuta aquest diumenge, a dos quarts de set de la tarda, a l’estadi del Vilar, davant l’Alcover. Pel que fa la Unió Esportiva Valls B amb Enric Gilabert com a tècnic s’estrena dissabte, a les sis de la tarda, al camp del Vendrell.

Ambdues plantilles estan confeccionades per consolidar-se a la penúltima categoria del futbol català i, si es dona el cas, lluitar per mirar d’ascendir a Segona Catalana.

Atlètic de Valls i UE Valls B es veuran les cares en els derbis locals previstos pel 4 de novembre i el 23 de març.

PUBLICITAT