Comença l’hora de la veritat per la Unió Esportiva Valls a la Lliga Elit, màxima categoria del futbol català. Després d’una pretemporada irregular, la plantilla blanc-i-vermella debuta aquest diumenge, a partir de les dotze del migdia, al Nou Sardenya de Barcelona contra el filial de l’Europa B.

PUBLICITAT

El conjunt de la capital de l’Alt Camp arriba a la primera jornada de la competició oficial després d’haver sumat la setmana passada un triomf per 3 a 1 a El Vilar contra el Tortosa de 1a Catalana. Tot i l’entitat que té el rival i algunes baixes de jugadors que arrossega, el tècnic, Manel Cazorla, assegura que arriben en bona forma.

La Lliga Elit tindrà 30 jornades. Els dos primers classificats pujaran directament a 3a RFEF, mentre que del tercer al sisè classificat disputaran dues eliminatòries el mes de juny, amb anada i tornada, per determinar la tercera plaça de la cinquena categoria del futbol espanyol.

D’altra banda, del tretzè al setzè classificat descendiran i jugaran la temporada 2024-2025 a 1a Catalana.

El matx entre l’Europa B i la UE Valls es podrà seguir, a partir de les 11.50h, per Ràdio Ciutat de Valls amb la narració de Carlos de Frutos.

PUBLICITAT