Es presenta un cap de setmana important per les dues colles dels Xiquets de Valls. La Colla Joves té cita dissabte dia 16 a la plaça del Pou d’Altafulla, mentre que la Colla Vella es desplaçarà a Tarragona el dia 17 per participar en l’actuació del Primer Diumenge de Festes.

PUBLICITAT

L’actuació de dissabte tindrà lloc a la plaça del Pou a partir de les sis de la tarda. En aquesta, la Colla Joves Xiquets de Valls té l’objectiu de descarregar, per primer cop a la plaça del Pou, el pilar de 8 amb folre i manilles, tot i que tampoc descarten cap fita superior, com seria el cas del 2 de 8 sense folre, castell completat dimecres al local. També contemplen el 4 de 9 sense folre, que tot i dominat, van descartar en l’actuació de la Diada degut a baixes de darrera hora.  Al mateix municipi del Baix Gaià, els de la camisa vermella compartiran jornada amb els Castellers d’Altafulla i els Xiquets de Reus.

Per l’altra banda, aquest diumenge la Colla Vella visitarà la plaça de la Font a les dotze del migdia. Allà pretén millorar l’actuació de Vilafranca amb la possibilitat d’afegir-hi el 4 de 9 sense folre, castell que porten treballant des de fa mesos. Altres castells que podrien completar el seu repertori són el 4 de 9 amb folre i el pilar, el pilar de 8 amb folre i manilles i el 2 de 8 sense folre. A Tarragona, els rosats actuaran acompanyats dels Castellers de Vilafranca, la Colla Jove Xiquets de Tarragona i els Xiquets de Tarragona.

PUBLICITAT