Balanç extraordinari de la diada del primer diumenge de Festes de Santa Tecla a Tarragona amb un total de cinc castells de gamma extra. La Colla Vella dels Xiquets de Valls va ser la gran triomfadora descarregant el 4de9 net a la segona ronda.

PUBLICITAT

A banda del castell total, els del Portal Nou van completar el cinquè 4de9 amb folre i pilar del curs, el 3de9 amb folre i el pilar de 7 amb folre. Al final de l’actuació, el cap de colla, Manel Urbano, va posar en valor el treball d’assaig per fer possible el 4 net.

Tot i haver fet només dos assajos després de Sant Fèlix, els Castellers de Vilafranca ho van donar tot a la plaça de la Font. Els penedesencs van assolir el 2de9 amb folre i manilles, el 3de10 amb folre i manilles carregat i el 4de9 amb folre.

La Jove de Tarragona va descarregar el 2de9 amb folre i manilles a la segona ronda i feia un intent desmuntat de 5de9 amb folre amb sisens col·locats. Van arrodonir la millor diada de la temporada descarregant els dos castells bàsics de 9.

Els Xiquets de Tarragona sortien de plaça amb el 3de9 amb folre i el 4de9 amb folre després d’un intent desmuntat. En canvi, el 7de8 de la quarta i cinquena ronda van baixar-los per indecisió de la canalla.

PUBLICITAT