Demostració de qualitat de la Colla Joves Xiquets de Valls a la festa major petita d’Altafulla amb dos castells de gamma extra.

PUBLICITAT

A la plaça del Pou, dissabte a la tarda, els del carrer d’en Gassó van carregar el primer 2de8 net de la temporada. A més, van regalar el pilar de 8 amb folre i manilles, espadat que aquest municipi del Baix Gaià no veia descarregat des de feia 145 anys.

A banda d’aquests dos castellassos, la Joves vallenca  també va portar-hi el 3de9 amb folre i el 5de8. Al final de l’actuació, el cap de colla, Edu Toda, treia molt de mèrit al pilar emmanillat.

Els de la camisa vermella tenen aquest dissabte, a les dotze del migdia, un altre compromís important a la diada de la Mercè de Colles Convidades de Barcelona. A la plaça de Sant Jaume, estaran acompanyats dels Castellers de Barcelona i els Minyons de Terrasa.

Tornant a Altafulla, els Xiquets de Reus es van apuntar el 4de8 després d’un intent desmuntat, el 2de7 i el 5de7. Pel que fa els amfitrions van tornar a plantar una actuació completa de 7 pisos amb el 3de7, el 3de7 amb el pilar després d’un intent desmuntat i el 4de7.

PUBLICITAT