Estrena amarga de la Unió Esportiva Valls a la Lliga Elit. El conjunt de la capital de l’Alt Camp es va veure superat a domicili per 1 a 0 davant el filial de l’Europa.

PUBLICITAT

En el partit disputat, diumenge al migdia, a l’estadi Nou Sardenya de Barcelona, els homes de Manel Cazorla van pagar cara una mala primera part en què els locals van ser molt superiors. L’únic gol dels escapolats va arribar al minut 30 obra de Sicu.

A la segona part, els blancs-i-vermells van millorar en el joc. Fins i tot, a les acaballes van gaudir d’un parell d’ocasions per empatar, però les bones aturades del porter Cordero ho van impedir.

Després d’aquesta derrota, la UE Valls espera treure un resultat positiu aquest diumenge, a partir de dos quarts de cinc de la tarda, a casa, contra el Granollers, equip que aquest cap de setmana ha superat el Sants per 2 a 1.

PUBLICITAT