El Ministeri de Transports licita les obres complementàries del nou tram entre Valls i Montblanc de l’A-27 amb la carretera N-240 amb gairebé 6,1 MEUR de pressupost. Aquest vial porta en construcció des de l’any 2019.

PUBLICITAT

Actualment, l’N-240 és una de les principals vies de connexió de Tarragona amb la zona nord-occidental catalana i un dels corredors més transitats en l’eix Madrid-Saragossa-Lleida. Amb aquesta actuació, es pretén que l’A-27 serveixi com a via alternativa de gran capacitat.

A més, per petició dels veïns de Lilla es farà un pas superior al quilòmetre 4,6, es protegirà l’oleoducte de la Companyia Logística d’Hidrocarburs, es farà un edifici annex al centre de control del túnel del Coll de Lilla, s’instal·larà una central fotovoltaica i fibra òptica i es reforçaran els sistemes de contenció.

PUBLICITAT