L’empresari Josep Maria Rovira ha estat reelegit president de la Cambra de Comerç, Indústria i  Serveis de Valls i l’Alt Camp per quatre anys més.

PUBLICITAT

La candidatura de Rovira, que ha estat l’única que s’ha presentat, ha estat avalada en la constitució del nou ple, celebrat aquest dimarts, que tindrà 19 membres electes procedents de diferents sectors econòmics i empresarials de la demarcació.

Un cop reelegit, Rovira ha posat en valor la transformació de l’ens executat en el darrer mandat i la voluntat de seguir fent-lo créixer en diversos aspectes.

L’acte de constitució del ple ha comptat amb l’assistència del secretari d’Empresa i Competitivitat del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, Albert Castellanos, el qual ha remarcat el paper cabdal de les empreses que són dins de la Cambra.

PUBLICITAT