El pròxim dissabte 30 de setembre, Valls organitza una nova edició de l’Esmorzar de Veremadors, una de les activitats promocionals del Mercat de la Fruita i la Verdura. L’acte tindrà lloc, de dos quarts de nou del matí a dotze del migdia, i es farà per primera vegada a la plaça del Museu Casteller. 

PUBLICITAT

L’esmorzar popular tindrà un preu de 10 euros i serà amenitzat musicalment pel grup Loren. El tiquet inclourà tres sardines de la costa, pa de pagès, tomàquet, alls, raïm i aigua o vi. A més, enguany inclourà també un val de descompte de 4 euros pel Mercat de la Fruita i la Verdura. La regidora de Comerç, Rocío Martínez, ha destacat que amb aquesta promoció s’ajuda a què el mercat setmanal tingui més afluència.

La promoció serà vàlida des del mateix dia de l’esmorzar fins al 30 de novembre, fent una compra mínima de 10 euros en les parades adherides a la campanya, les quals disposaran d’un cartell identificatiu..

L’acte l’organitza l’Associació de Restauradors de Valls conjuntament amb la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament i la Societat Agrícola de Valls, i és una de les activitats incloses en la campanya “Vine al mercat, hi trobaràs la ciutat autèntica”. Fins al moment, s’han venut la meitat dels 210 tiquets que hi ha disponibles.

PUBLICITAT