La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Valls, a través del servei municipal de VallsJove, ha presentat la primera programació de tardor d’activitats  que es desenvoluparan al nou equipament, ubicat a la plaça de les Escudelles.

PUBLICITAT

Entre les propostes, la majoria de caràcter gratuït, tindran lloc entre el 27 de setembre i el 24 de novembre. Destaquen les xerrades informatives, els tallers i un Passatge del terror previst per divendres 27 d’octubre.

La regidora de Joventut i Acció Cívica, Natàlia Moncunill, ha destacat que la finalitat de la programació és generar una oferta d’activitats destinada al públic jove i donar a conèixer el nou equipament, estrenat a l’estiu, entre aquest col·lectiu.

L’oferta d’activitats respon a demandes o peticions formulades pels joves en els diferents processos participatius que s’han dut a terme en l’elaboració del Pla Local de Joventut o el Pla d’usos i funcionament de l’Espai Jove.

PUBLICITAT