El dimarts, 19 de setembre, va tenir lloc la segona trobada del Club de Lectura Política que va posar en marxa l’ANC Valls-Alt Camp el passat mes d’abril, amb l’objectiu de fomentar la reflexió i el debat polític. En aquesta sessió, que es va desenvolupar al local de l’entitat, els membres del Club van poder reflexionar a partir de la lectura de Molts i ningú, de Clara Ponsatí, professora d’economia, eurodiputada i exconsellera d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya al govern de Carles Puigdemont, entre altres coses.

PUBLICITAT

En el decurs de la trobada els participants van destacar que Ponsatí, amb la fermesa i la sinceritat que la caracteritzen, parla sense embuts. També van assenyalar que Molts i ningú es pot llegir com una autobiografia d’una persona amb una trajectòria vital molt rica i amb una família compromesa amb l’escola, la cultura i la llengua des de fa generacions, però també com el relat de primera mà d’un moment decisiu de la història de Catalunya.

En finalitzar la sessió els assistents van acordar que en la propera sessió, que es portarà a terme a començaments de gener, parlaran d’una de les obres més representatives de Manuel de Pedrolo: Acte de violència, publicada l’any 1975. Cal recordar que el Club de Lectura Política de Valls es va estrenar amb Guillem, de Núria Cadenes, una novel·la documental sobre l’assassinat de Guillem Agulló, el jove antifeixista i independentista que ha esdevingut un símbol de llibertat als Països Catalans.

PUBLICITAT