El Club Bàsquet Valls vol ser un referent dins de l’àmbit esportiu en la prevenció i resolució de qualsevol mena de conflicte relacionat amb episodis d’assetjament. Per això s’ha posat en mans de l’especialista Irene Delgado, que treballarà en l’actualització dels protocols i en la formació de totes les persones relacionades amb l’entitat.

PUBLICITAT


En aquest sentit, i com a part del conjunt d’accions previstes, el dilluns 25 de setembre s’impartirà una formació de caràcter obligatòria per a tot el personal tècnic del club. En aquesta formació  es donaran pautes per actuar davant de qualsevol episodi d’assetjament i eines de com fer-hi front. La mateixa Irene Delgado destaca que aquest cursos tenen impacte beneficiós per als club.

Durant l’activitat es tractaran les diferents tipologies d’assetjament i també les parts implicades; es treballarà la relació amb les famílies dels esportistes dels equips base, els membres del club i les possibles terceres persones implicades. S’estudiaran mesures de prevenció i sistemes de detecció, així com les mesures correctores a aplicar. Es posarà l’accent en el paper dels entrenadors i entrenadores i, també, en com ha de canalitzar-se la comunicació interna i externa del club.

PUBLICITAT