Els balcons de la Casa de la Vila s’obriran a les vallenques i als  vallencs que vulguin veure la diada castellera de Santa Úrsula  del proper 22 d’octubre al migdia que se celebra a la plaça del Blat, quilòmetre zero del món casteller.

PUBLICITAT

Es tracta d’una iniciativa popular que va començar l’any 2019 i que ha tingut continuïtat en actuacions posteriors.

Les persones interessades poden presentar des d’aquest dilluns la sol·licitud online a través del portal web municipal o bé fer-ho presencialment a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania.

El sorteig entre totes les persones participants se celebrarà el divendres 13 d’octubre. En total, se sortejaran sis invitacions dobles. Les persones guanyadores es donaran a conèixer mitjançant la publicació dels números facilitats en el moment de formalitzar la sol·licitud o inscripció, a la pàgina web www.valls.cat, a les xarxes socials municipals, als mitjans de comunicació i també es comunicarà telefònicament.

PUBLICITAT