Torna l’activitat política a l’Ajuntament de Valls després de les vacances d’estiu. Aquest dilluns, a partir de les 17 hores, tindrà lloc la sessió plenària ordinària del mes de setembre amb diversos punts destacats a l’ordre del dia.

PUBLICITAT

En primer lloc, es donarà compte als decrets de l’alcaldia relatius a l’organització de la Corporació, l’informe de morositat i PMP del segon trimestre de 2023 i l’informe d’execució pressupostària del segon trimestre de 2023.

Seguidament, hi haurà l’anunci de representants a Organismes i Ens; i dels membres del patronat de la Fundació de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela. A més, es proposarà posar el nom de Pere Català Roca a l’espai del Museu Casteller.

En l’apartat econòmic, se sotmetrà a votació el Compte General 2022 i dues modificacions de crèdits, una de les quals del Patronat Municipal d’Esports.

D’altra banda, la regidoria de Via Pública i Barris demanarà inadmetre un recurs de reposició presentat el passat 31 d’agost pel regidor i portaveu del grup municipal de VOX, Francisco González.

Quant a les mocions se’n han presentat dues. La primera del PSC proposarà un Pla de lluita contra els efectes del canvi climàtic. L’altra consensuda entre els grups de Junts per Valls, ERC, PSC i CUP expressarà el suport a les víctimes del terratrèmol del Gran Atlas  i Marràqueix.

PUBLICITAT