La Unió Esportiva Valls ja sap el que és vèncer a la Lliga Elit, la màxima categoria del futbol català. En el partit corresponent de la segona jornada, jugat aquest diumenge a l’estadi del Vilar, els blancs-i-vermells es van imposar per 1 a 0 al Granollers, equip que la setmana anterior s’havia estrenat amb victòria contra el Sants

PUBLICITAT

Els homes de Manel Cazorla van oferir una bona imatge davant l’afició i van oblidar l’ensopegada de la primera jornada al camp de l’Europa B. L’únic gol del partit va arribar al minut 69 obra de Marc Soldevila “Solde”, un dels fitxatges estrella de la nova temporada.

Un cop aconseguit el triomf, la UE Valls es col·loca a la meitat de la taula classificatòria. El proper compromís serà aquest dissabte, a les 16 hores, davant el Lloret, equip que s’ha col·locat líder de la categoria després de guanyar els dos primers partits.

PUBLICITAT