La Guàrdia Civil ha activat aquest dimecres un dispositiu contra una organització criminal que s’ha dedicat recentment al cultiu i tràfic de marihuana en una quinzena de municipis tarragonins i barcelonins. 

PUBLICITAT

Bràfim és un dels municipis afectats de la comarca de l’Alt Camp, on fonts de l’institut armat indicades per l’ACN hi han estat realitzant entrades i registres des de primera hora del matí. També s’han produït escorcolls a Cambrils, Mont-roig del Camp, la Bisbal del Penedès, Castellvell, Salou, Perafort, Tarragona, Prats del Rei, el Masnou, Sant Pere de Ribes, Palau-solità i Plegamans, Sabadell i Abrera, municipis afectats pels fets.

El balanç final posterior al dispositiu, el qual ha comptat amb més de 200 agents de la Guàrdia Civil i també mitjans aeris, ha estat de 21 detencions. La policia ha localitzat fins a vuit plantacions de marihuana interiors, i s’està treballant per desmantellar-les. Alguns dels registres encara no s’han tancat i des del cos asseguren no descartar noves intervencions.

PUBLICITAT