L’Institut Municipal de Desenvolupament Local Vallsgenera va presentar el passat 21 de setembre la seva nova activitat de “Realitat Virtual 360° aplicada al benestar emocional”. 

PUBLICITAT

David Gateu, present responsable d’innovació social digital de Vallsgenera, va presentar el projecte, el qual pren com a objectiu principal el potencial de la realitat virtual enfocat en el benestar de la gent gran i persones en situació de dependència.

Així doncs, els usuaris del projecte tenen l’oportunitat de, sense moure’s, sentir i viure la sensació de passejar per entorns naturals. Tot això s’aconsegueix a través de vídeos totalment immersius, ulleres de realitat virtual, i arribant fins i tot, a estímuls físics reals. Es tracta d’una tècnica terapèutica que millora l’autoestima, l’estat d’ànim i la concentració d’aquests col·lectius dependents. La presentació va tenir lloc a les jornades Enoll, celebrades a Barcelona.

PUBLICITAT