Aleix Sarri, director de l’Oficina Europarlamentària a Barcelona, va obrir aquest dissabte el cicle mensual de xerrades “Objectiu independència”, que l’Assemblea Valls porta a terme cada mes a la plaça dels Alls, davant el local de l’entitat.

PUBLICITAT

Davant una seixantena de persones, i presentat per Mònica Batalla, en un acte que tenia com a títol “Per què lluitem”, Sarri va desgranar els motius pel quals cal disposar d’una república catalana independent. Entre aquests va destacar la preservació de la llengua i la cultura catalanes (per evitar-ne la minorització), així com la disponibilitat dels recursos econòmics propis, per garantir la prosperitat de la societat catalana i la possibilitat d’afrontar reptes com la resposta al canvi climàtic, entre d’altres.

La propera xerrada del cicle anirà a càrrec d’Albano Dante Fachin, que participarà en aquest fòrum mensual el dissabte 21 d’octubre a les 12 del migdia.

PUBLICITAT