Triomfs de la Unió Esportiva Valls B i de l’Atlètic de Valls en els partits corresponents a la segona jornada del campionat de lliga del grup 17 de 3a Catalana.

PUBLICITAT

El filial de la UE Valls va remuntar un 0-2 en contra, dissabte a la tarda, a l’estadi del Vilar per acabar vencent 4 a 2 a l’Altafulla. Els homes d’Enric Gilabert van marxar al descans amb un 2 a 2 i van doblegar el marcador amb dos gols més a la segona part.

El proper compromís dels blancs-i-vermells serà aquest diumenge, a un quart de vuit del vespre, al camp del Calafell, tretzè classificat.

Pel que fa l’Atlètic de Valls, dissabte a la tarda, a casa, es va imposar per 3 a 4 a domicili contra els Pallaresos. El conjunt dirigit per Raül Fernández ha finalitzat la jornada en quarta posició, empatats a punts amb el Vendrell, el Roda de Berà i el Sant Pere i Sant Pau.

L’Atlètic de Valls torna a tenir partit aquest dissabte, a dos quarts de set de la tarda, a casa, contra el Cunit, novè classificat.

PUBLICITAT