La plataforma Valls per la República, que agrupa els partits i les entitats independentistes de la ciutat, han convocat un acte unitari especial aquest diumenge, a les 12 hores, coincidint amb el sisè aniversari de la celebració del Referèndum d’Autodeterminació de l’1 Octubre.

PUBLICITAT

L’acte que va ser presentat en roda de premsa aquest dilluns, porta el lema “Seguim!”  i es farà a la plaça de l’U d’Octubre. Comptarà amb la intervenció de diverses veus de l’independentisme, concretament de Jordi Arcarons, Albert Baiges, Raquel Cantos, Jordi Castells i Pere Grau, amb la voluntat de mostrar la transversalitat del moviment.

A l’acte reivindicatiu també inclourà la lectura del manifest unitari i l’acompanyament musical d’Ernest Bertran, Pol Figuerola, Imma Gatell, Francesc Sans i Pere Vidal.

Una de les portaveus de Valls per la República, Rosa Olivé, destaca el compromís conjunt per mantenir ferm el propòsit d’aconseguir la independència.

En acabar l’acte, a la mateixa plaça 1 d’Octubre, es farà un vermut popular.

PUBLICITAT