La regidoria d’Educació i Política Lingüística de l’Ajuntament de Valls, per mitjà del Pla  Educatiu d’Entorn, dona el tret de sortida aquest dissabte a les activitats en família de tardor del curs 2023-2024.

PUBLICITAT

La primera activitat didàctica i lúdica porta el títol «Jocs de fusta en família» adreçada a totes les edats. A més, hi haurà el taller «Cúpula de Leonardo Da Vinci» dirigit a infants a partir de 8 anys i que s’atreveixin a construir una cúpula tridimensional, un repte sorprenent de ciència i enginy.

Els dissabtes 28 d’octubre i 25 de novembre són les altres dates que s’han previst més propostes. La pretensió és que els nens i les nenes puguin aprendre i alhora divertir-se, acompanyats dels pares, fora dels centres d’ensenyament

Totes les activitats del cicle d’activitats de tardor del Pla Educatiu d’Entorn són gratuïtes i es requereix inscripció prèvia  ja que les places són limitades.

PUBLICITAT