La iniciativa de la Generalitat “Benvinguts a Pagès” celebra la seva vuitena edició aquest dissabte dia 30 de setembre i diumenge 1 d’octubre a l’Alt Camp. Hi participen una desena d’explotacions i establiments d’arreu de la comarca que es dediquen a promoure el consum responsable i de proximitat.

PUBLICITAT

Es tracta d’una acció de promoció per conèixer de primera mà la nostra pagesia, ramaderia i productors agroalimentaris i alhora descobrir com produïm i elaborem els aliments. Hi prendran part, cellers, allotjaments, i restaurants tradicionals de la comarca de l’Alt Camp.

Les persones interessades a fer les visites poden formalitzar les inscripcions a la pàgina web de Benvinguts a Pagès, on es pot consultar la llista de participants complerta, amb una breu explicació del que ofereix cadascun i els horaris de l’activitat que es faran durant el cap de setmana.

PUBLICITAT