La Unió Esportiva Valls disputa aquest dissabte 30 de setembre, a partir les quatre de la tarda, el partit de la tercera jornada de la Lliga Elit al camp del Lloret.

PUBLICITAT

Els vallencs arriben al tercer partit de la màxima competició del futbol català,  iniciada el passat 17 de setembre, amb una derrota en la primera jornada contra l’Europa B i una victòria a casa contra el Granollers el passat diumenge.

Per altra banda, l’equip rival es presenta amb dues victòries consecutives, contra el Sabadell B i contra el Sants respectivament en les dues primeres jornades. 

Actualment, el Lloret encapçala la classificació amb sis punts en un triple empat amb el Vic i l’Europa B, mentre el de la capital de l’Alt Camp es troben batallant amb tres punts alhora que el Rubí, el Granollers i el Sabadell B. 

El Lloret – UE Valls es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls

PUBLICITAT