Els Mossos d’Esquadra han intervingut aquest dimecres una plantació de 1.530 plantes de marihuana a la Cabrera, zona pertanyent al municipi de Mont-ral, a la comarca de l’Alt Camp.  La quantitat de plantes desmantellades segons fonts oficials hauria pogut comportar un comerç d’aproximadament 80.000 euros.

PUBLICITAT

Al voltant de la zona on s’hi han ubicat les plantacions, s’han localitzat dues tendes de campanya que contenien estris de cuina i menjar en el seu interior i dos homes, de 25 i 26 anys, detinguts per un delicte de tràfic de drogues, estirats sobre dos matalassos. 

La plantació comptava amb diverses basses d’aigua i una xarxa de canonades que baixaven fins al riu Brugent que, on amb l’ajuda d’una bomba d’aigua, i pujaven l’aigua del riu per emmagatzemar-la a les basses i aprofitar-la per poder regar les plantes.

Els detinguts han passat avui a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Valls.

PUBLICITAT