La Policia Local de Valls ha descobert una granja de criptomonedes i una plantació indoor de marihuana en una nau del polígon industrial en una inspecció juntament amb tècnics de l’Ajuntament.

PUBLICITAT

Els fets van succeir el passat dijous, quan una dotació de la Policia Local de Valls va accedir a l’interior de la nau i va observar un elevat nombre de caixes d’ordinadors i components d’informàtica utilitzats com a granges de criptomonedes. Es van intervenir 31 targetes gràfiques que van passar a disposició dels Mossos per investigar-ne la procedència.

Per altra banda, a la mateixa nau hi havia tres caravanes equipades i usades com a plantació indoor de marihuana. La Policia Local va poder comprovar que la nau estava interconnectada a la xarxa elèctrica. Es van intervenir totes les restes de marihuana, que es va tractar d’aproximadament 20 kg, i es va precintar i custodiar a dependències de la Policia Local. 

Els fets s’estan investigant actualment per constituir un delicte contra la salut pública i de defraudació de fluids elèctrics.

PUBLICITAT