Després d’aconseguir l’accés als quarts de final de la Lliga Catalana, el Club Bàsquet Valls aixeca el teló a la Lliga EBA aquest diumenge, a partir d’un quart de set de la tarda, a la pista del Quart.

PUBLICITAT

Els blancs-i-vermells volen fer bona la pretemporada i començar amb bon peu una competició que es preveu molt exigent. El tècnic del CB Valls, Víctor Neila, afirma que es mostren motivats per vèncer a l’equip gironí.

El conjunt vallenc ha estat enquadrat al grup C-A de la Lliga EBA, el qual tindrà com a rivals nou equips catalans, tres d’aragonesos i un de les Illes Balears.

Amb la unificació del nombre d’equips i el sistema de competició a 26 jornades, els dos grups de la conferència C acabaran la primera volta el 7 de gener i la darrera jornada de la fase regular es disputarà el 13 d’abril.

PUBLICITAT