Nou cap de setmana de la tardor castellera amb cites obligatòries a Terrassa i a Lleida amb protagonisme especial per les dues colles vallenques. 

PUBLICITAT

A la Nova Atenes, diumenge, a dos quarts de dotze del matí, la Colla Joves Xiquets podria tornar a plantejar-se el 4de9 sense folre, fita completada el passat 30 d’agost a la diada de Sant Fèlix. Els de la camisa vermella també tenen en cartera els bàsics de 9, el pilar de 8 amb folre i manilles, i el 2de8 sense folre, pendent de descarregar a plaça. Per altra banda, els amfitrions podrien repetir novament la tripleta de 9, amb l’objectiu d’afrontar fites superiors de cara a final de temporada. Els Castellers de Sants voldran continuar rodant la gamma bàsica de 8.

Escassa mitja hora després de donar per començada la fita terrassenca, a la plaça de la Paeria de Lleida es podrà gaudir de la tradicional Diada de Sant Miquel, amb la Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Capgrossos de Mataró com a colles convidades, a més de la colla  local. Una jornada en la qual els del Portal Nou garanteixen el 3 i el 4de9 amb folre i no descarten que pugin a plaça algun castell superior. 

Els de Mataró podrien presentar-s’hi amb el 3de9f i amb fortes intencions de recuperar el 5de8, com a fita destacada. Per acabar, la colla amfitriona arriba amb força a la seva Festa Major després de firmar el 4de8 i el 2de7 la setmana passada per la Misericòrdia i firmar la seva millor actuació des de la represa.

PUBLICITAT