Terrassa ha tornat a gaudir de la diada Nova Atenes després de quatre anys de la darrera edició. Al Parc de Sant Jordi, la Joves de Valls ha acompanyat els Minyons de Terrassa i els Castellers de Sants.

PUBLICITAT

Els de la camisa vermella han començat la jornada completant el 3 de 9 sense complicacions en primera ronda, però s’han quedat a un pas del 4 de 9 net, que han desmuntat en dues ocasions, per ordres del cap de colla, just abans de coronar-lo. El segon intent això sí, acabat en caiguda.  En tercera ronda els del carrer d’en Gassó han optat per baixar el llistó, després del cop en la ronda anterior, i  han exhibit amb comoditat el 5 de 8. A la recta final, la Joves  ha estat l’única colla en descarregar un pilar de mèrit, amb l’espadat de 6. 

Els amfitrions, els únics en completar un castell de gamma extra, han descarregat el 2 de 9 emmanillat, i l’han acompanyat  d’un 3 de 9 amb folre i un 5 de 8. 

Pel que fa als barcelonins, han descarregat el 4 de 8 i el 5 de 7, mentre han carregat el 3 de 8.

Una Terrassa commoguda mentre Lleida alhora també celebra l’esperada diada de Sant Miquel, amb presència de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, els Capgrossos de Mataró, i la colla local.  

Els del Portal Nou han tornat a la plaça de la Paeria amb la seva tripleta de màgica i han mostrat amb solvència el 3 i el 4 de 9 folrat i el 5 de 8 en tercera ronda. Han tancat la jornada amb un pilar de 6 sense el segon titular.

Per altra banda, els Capgrossos de Mataró s’han atrevit amb un 3 de 9 amb folre descarregat, el 5 de 8 i el 2 de 8 amb folre. Els amfitrions han portat a plaça el 7 de 7, el 2 de 7 i el 4 de 8, després de dos intents desmuntats.

PUBLICITAT