Valls ha tornat a viure un Primer d’Octubre unitari, gràcies a l’acte organitzat per totes les entitats i partits independentistes de la ciutat, en el marc de la plataforma Valls per la República.

PUBLICITAT

Sota el lema “Seguim”, l’acte “Veus per la independència” va tenir lloc aquest diumenge a la plaça U d’Octubre a les 12 del migdia.

Presentat per les coordinadores de l’Assemblea i l’Òmnium locals, Candela Batet i Rosa Olivé, l’acte va comptar amb breus intervencions de representants de cada organització: Jordi Arcarons per Òmnium, Albert Baiges per la CUP, Raquel Cantos per Junts, Jordi Castells per Esquerra i Pere Grau per l’Assemblea.

Entremig dels parlaments hi va haver també l’actuació conjunta dels músics vallencs Francesc Sans, Imma Gatell, Pol Figuerola i Pere Vidal. El manifest conjunt final van ser llegit per Rosa Dasca i Esperança Mialet, de la Taca d’Oli.

Com a cloenda de l’acte, es va fer un vermut popular.

PUBLICITAT