Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Info Pòdcast de Valls d’aquest dilluns 2 d’octubre.

PUBLICITAT

Comencem amb el balanç casteller de les dues colles vallenques d’aquest cap de setmana. Ambdues van actuar diumenge al migdia. La Colla Joves es va desplaçar a Terrassa per participar en la diada de la Nova Atenes. Els de la camisa vermella van fer un intent de 4de9 sense folre, el 3de9 amb folre, el 5de8 i el pilar de 6. Pel que fa la Colla Vella va actuar a la diada de Sant Miquel de Lleida amb el 4de9 amb folre, el 3de9 amb folre, el 5de8 i un pilar de 6 amb un segon nou. Queden tres setmanes per Santa Úrsula i, malgrat alguns entrebancs, els nostres Xiquets de Valls jugaran fort en la mare de totes de les diades.

En l’àmbit d’infraestructures, bones notícies per la xarxa viària a la demarcació de Tarragona. El ple de la Diputació de Tarragona va aprovar divendres el traspàs d’un tram de l’antiga carretera TV-2035, de Nulles a Valls, a l’Ajuntament de Valls amb els vots a favor de tots els partits polítics exceptuant Vox, que s’ha abstingut. Aquesta via va quedar fora de servei després de construir-se la variant de l’N-240.

Pels amants de la gastronomia quilòmetre zero, destaquem que l’Esmorzar de Veremadors, celebrat aquest passat dissabte, va exhaurir els 220 tiquets disponibles. L’esdeveniment, que per primera vegada es feia a la plaça del Museu Casteller, també va repartir un val de descompte per al Mercat de la Fruita i la Verdura.

Torn ara de tocar la pilota amb els resultats dels principals equips de futbol i bàsquet de la nostra. En primer lloc, el Club Bàsquet Valls Òptiques Teixidó ha superat aquest diumenge a domicili el Club Bàsquet Quart per 57 a 73 en la primera jornada del grup C-A de la Lliga EBA.

Des de bon principi, el conjunt de la capital de l’Alt Camp ha liderat el marcador. Al primer parcial s’ha situat amb un 8 a 15 i fins al descans l’avantatge ha estat de set punts.

A la segona meitat, la dinàmica dominadora dels blancs-i-vermells s’ha mantingut, encara que els locals han intentat acostar-se a les acaballes. Bravo Valls!!!

Pel que fa a la Lliga Elit de Futbol, la Unió Esportiva Valls es va desplaçar, dissabte a la tarda, a Lloret de Mar per jugar contra l’equip local.

Tot i que Ricky Nogueira va posicionar als de Manel Cazorla amb cert avantatge en la primera part, després del seu gol al minut 38, els locals van empatar el partit al minut 77 amb el gol de Bamta. Llàstima la Unió que es va deixar 2 punts que la podrien haver deixat en zona de play off

I això és tot per avui. Demà més i millor. Adéu.

PUBLICITAT