El Club Bàsquet Valls Òptiques Teixidó ha superat aquest diumenge a domicili el Club Bàsquet Quart per 57 a 73 en la primera jornada del grup C-A de la Lliga EBA.

Des de bon principi, el conjunt de la capital de l’Alt Camp ha liderat el marcador. Al primer parcial s’ha situat amb un 8 a 15 i fins al descans l’avantatge ha estat de set punts.

A la segona meitat, la dinàmica dominadora dels blancs-i-vermells s’ha mantingut, encara que els locals han intentat acostar-se a les acaballes.

Del conjunt del matx, cal destacar l’encert en tirs lliures i l’actuació pletòrica de dos dels nous fitxatges: Òscar Ngomo i Raül Neila.

El tècnic dels vallencs, Víctor Neila, dona per bo el debut a la Lliga EBA per 16 punts, malgrat el desencert des de la línia exterior.

El proper compromís del CB Valls serà aquest diumenge, a partir de les sis de la tarda, a casa, davant el Sese, equip que ha caigut per 69 a 87 contra el Sol Gironès Bisbal Bàsquet.