Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dimecres 4 d’octubre.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu, donant a conèixer els canvis significatius en la direcció de la comissaria vallenca dels Mossos d’Esquadra. Canvis amb l’objectiu de seguir millorant la seguretat ciutadana

 El Departament d’Interior encara no ha fet pública aquesta informació, però segons fonts pròximes a mitjans de la zona, l’actual cap de la institució a la capital de l’Alt Camp, l’inspector Xavier Hervàs, deixarà pròximament el seu càrrec després de tres anys al capdavant d’aquest equip.

El motiu és que tornarà a la comissaria de Reus, on ja ha desenvolupat anteriorment feines de responsabilitat, amb l’inspector Enric Carrasco de segon.

D’aquesta manera, també ha arribat informació fiable del seu substitut: Francisco Javier Sancho, actual cap de la comissaria de Vilafranca del Penedès.

El cap de Mossos de la capital de l’Alt Penedès serà aviat traslladat a Valls. 

En matèria de seguretat, també ens fem ressò que els Mossos d’Esquadra han desmantellat una plantació de marihuana al terme municipal de Querol, a la comarca de l’Alt Camp.

En aquest espai forestal, situat entre la C-37 del Pont d’Armentera a Querol, s’han trobat 400 plantes, 4,9 quilos de cabdells i material divers destinat al cultiu.

Fins al moment, els mateixos Mossos han explicat que no han practicat cap detenció.

Obertes les inscripcions pel programa que oferirà novament el Centre Esportiu Municipal El Fornàs i que començarà el pròxim dilluns 16 d’octubre. Estigueu atents!!!

Un any més el poliesportiu vallenc brinda l’oportunitat de preparar-se les proves físiques per les oposicions a diferents cossos de l’administració pública com bombers, forestals, i Mossos d’Esquadra, entre d’altres. 

Parlem d’un pla d’entrenament individualitzat que s’actualitzarà periòdicament. Les persones incloses en aquest programa disposaran de l’assessorament tècnic específic i personalitzat en la preparació a les proves, alhora que gaudiran de l’ús de les instal·lacions i de les més de cent sessions d’activitats setmanals.

Les inscripcions ja estan obertes, amb places limitades i, per poder realitzar les sessions, és un requisit indispensable ser abonat al Fornàs.

Més esports. El Club Bàsquet Valls DIC de la Copa Catalunya femenina va tenir una estrena difícil a casa. En el partit de la segona jornada, jugat dissabte, les jugadores d’Albert del Rey van perdre per 33 a 58 davant el Bàsquet Safa Claror.

Després d’aquest resultat, l’equip de la capital de l’Alt Camp es troba antepenúltim classificat per damunt del Reus Ploms Salle i el Força Lleida, els quals tampoc han sumat cap triomf.

El proper compromís de les vallenques serà aquest dissabte, a dos quarts de set de la tarda, a la pista del Balaguer, el quart classificat i que ha aconseguit vèncer els dos partits que ha disputat. Ànims noies!!!

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa. Gràcies i fins demà.

PUBLICITAT