El Club Bàsquet Valls s’estrena aquesta setmana com a local a la Lliga EBA. Després d’un triomf còmode a l’estrena de la lliga contra el Club Bàsquet Quart per 57 a 73, en aquesta segona jornada els vallencs es preparen per rebre al SESE barceloní.

PUBLICITAT

La Secció Esportiva Santa Eulàlia va caure el passat cap de setmana, en la seva estrena a casa, contra el Sol Gironès Bisbal Bàsquet, per 69 a 87, i actualment es troben a la cua de la classificació general. Per contra, els blancs-i-vermells s’hi troben al capdamunt, en tercera posició i confien en la feina feta fins ara i en continuar avançant per assolir nous reptes de cara a pròximes jornades. 

El jugador més destacat del conjunt rival la passada jornada va ser l’argentí Ignacio Martín, que va finalitzar amb deu punts i un 80% d’encert en tirs de camp.

El duel entre el CB Valls i el SESE es disputarà aquest diumenge a partir de les sis de la tarda al Pavelló Joana Ballart.

PUBLICITAT