Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dilluns 9 d’octubre.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu, parlant de la gran diada castellera del Mercadal de Reus viscuda dissabte i amb una Colla Vella dels Xiquets de Valls que hi va portar dos gammes extres. Els del Portal Nou van carregar el 4de9 amb folre i el pilar i el 2de8 sense folre. A més, també van descarregar el 4de9 amb folre i el pilar de 7 amb folre. A dues setmanes de Santa Úrsula, l’agrupació dirigida per Manel Urbano té set assaigs i una actuació per arribar el proper 22 d’octubre a la plaça del Blat amb tota l’artilleria. Déu ni do quina emoció ens espera en la mare de totes les diades!

A la capital del Baix Camp, els Castellers de Vilafranca van assolir el 2 de 9 amb folre i manilles, el 5 de 9 folrat i el 4 de 9 amb folre. La Jove de Tarragona i els Capgrosssos de Mataró van signar la tripleta màgica amb els dos bàsics de 9 i el 5de8. A més, els liles es van anotar el segon pilar de 6 de la temporada. Pel que fa els Xiquets de Reus van completar el 2de8 folrat, un intent de 3de9 amb folre, el 4de7 i el 4de7 amb el pilar.

Parlem ara de la restauració del campanar de Sant Joan a Valls, el més alt de Catalunya. Aquest dimarts 10 d’octubre, a 2/4 de 8 del vespre, al pati de Sant Roc de l’Institut d’Estudis Vallencs, es presentaran les obres de restauració del campanar de Valls i la campanya de recollida de diners per sufragar el seu cost.

L’acte comptarà amb la presència de representants de l’Ajuntament de Valls i de la parròquia de Sant Joan Baptista de Valls així com també de l’arquitecte encarregat de les obres i de membres de la comissió ciutadana.

Està previst que l’arquitecte de l’obra, Joan Gavaldà, expliqui en què consistirà la intervenció en l’edifici i el calendari de l’actuació.  Així mateix els membres de la comissió exposaran com pensen cobrir el cost de l’obra.  D’altra banda el nou rector de la parròquia, Antonio Rodríguez, es referirà al compromís de la parròquia i de l’arquebisbat en la restauració, i els representants municipals donaran compte de la participació de la corporació municipal en el projecte.

I temps pels esports amb molt bones notícies pels equips de casa nostra. A la Lliga Elit de futbol, la Unió Esportiva Valls va superar al Rubí aquest diumenge per 3 gols a 1. El conjunt de l’Alt Camp rebia un dels rivals complicats i cridat a estar a la part alta de la taula a final de temporada. Tot i això, els de Manel Cazorla tenen clar que volen fer del Vilar un fortí, i han començat bé. Dues victòries en els dos duels disputats. L’autor dels gols, dels tres, va ser Sergi Folch, que va signar un brillant hat-trick.

I a la Lliga EBA de bàsquet,  el Club Bàsquet Valls va guanyar amb solvència en el seu debut com a local. Després de vèncer per 20 punts en l’estrena a la pista del Quart, el conjunt de la capital de l’Alt Camp va superar amb molta facilitat al SESE aquest diumenge  al pavelló Joana Ballart. El resultat final va ser 86 a 64, fins i tot perdent el parcial al darrer quart. Inici de campanya impecable pel CB Valls.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies i fins demà.

PUBLICITAT