A la quarta jornada de la Lliga Elit de futbol, la Unió Esportiva Valls va encadenar el tercer partit sense perdre després de guanyar el Rubí per 3 gols a 1.

PUBLICITAT

La UE Valls va rebre a casa els rubinencs, un  rival complicat i cridat a estar a la part alta de la taula a final de temporada. Tot i això, el conjunt de la capital de l’Alt Camp té clar que vol fer del Vilar un fortí. Al primer quart d’hora ja vencien per 2 gols a 0, ambdós fets per Sergi Folch, una de les noves incorporacions de la temporada. Al minut 60, Folch tornava a aparèixer gairebé sentenciant amb el 3 a 0. Tot i això, els visitants, que havien fallat un penal, van escurçar diferències amb el 3 a 1 al minut 65 amb una diana d’Eloi.

Tot i endur-se el matx, el tècnic dels vallencs, Manel Cazorla, parla de l’exigència del rival.

Després d’aquest triomf, la UE Valls acaba la jornada en sisena posició de la taula amb 7 punts. El proper compromís tindrà lloc diumenge, a les dotze del migdia, al camp del Santboià, penúltim classificat.

PUBLICITAT