Gran diada castellera del Mercadal de Reus, celebrada dissabte a la tarda, i amb una Colla Vella dels Xiquets de Valls que hi va portar dos castells de gamma superior.

PUBLICITAT

Els del Portal Nou van deixar a mitges el 4de9 amb folre i el pilar i el 2de8 sense folre. A més, també van descarregar el 4de9 amb folre i el pilar de 7 amb folre. A dues setmanes de Santa Úrsula, l’agrupació dirigida per Manel Urbano té set assajos i una actuació per arribar el proper 22 d’octubre a la plaça del Blat amb tota l’artilleria.

A la capital del Baix Camp, els Castellers de Vilafranca van assolir el 2 de 9 amb folre i manilles, el 5 de 9 amb folire i el 4 de 9 amb folre. La Jove de Tarragona i els Capgrosssos de Mataró van signar la tripleta màgica amb els dos bàsics de 9 i el 5de8. A més, els liles es van anotar el segon pilar de 6 de la temporada. Pel que fa els Xiquets de Reus van completar el 2de8 folrat, un intent de 3de9 amb folre, el 4de7 i el 4de7 amb el pilar.

PUBLICITAT