Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dimarts 10 d’octubre.

PUBLICITAT

I comencem anunciant per fi el que tots estàvem esperant, la programació de la Fira de Santa Úrsula ja és oficial! Els actes comencen aquest divendres 13 d’octubre i s’allarguen fins al 22 d’octubre i que se centren, com no podia ser d’una altra manera, en els castells! El clàssic derbi entre la Vella i la Joves serà el punt àlgid que clourà la fira, però que anirà acompanyat d’altres actes com la inauguració oficial del Museu Casteller de Catalunya que comptarà amb la presència de les 103 colles castelleres o l’onzena edició del Simposi Casteller el dia anterior. 

No obstant això, hi haurà moltes més coses a part de castells! I es que les entitats vallenques també seran grans protagonistes fins i tot, amb algunes novetats. Entre aquestes la colla de diables de la Unió Anelles de la Flama organitza per primer cop la Tabalada de Santa Úrsula el dissabte 14 d’octubre, en un acte que comptarà amb la participació de cinc colles, la local, la Canonja, la Pobla de Mafumet, Montblanc i l’Hospitalet de l’Infant. Així i tot, el plat fort dels diables continuarà sent el Ball parlat a la plaça del Blat, l’encesa de lluïment al Pati i el correfoc el dissabte 21.

També, la Colla Gegantera ‘La Pessigolla’ celebrarà l’acte de “Les Corts” i l’Associació El Bou de Valls oferirà també l’onzena edició del Correbous. Un munt d’activitats que com intenti explicar-les totes em quedo sense veu, així que accediu a la pàgina web de l’Ajuntament de Valls on està el programa sencer!

I canviem de qüestió i és que l’escola de Música Robert Gerhard inicia el nou curs amb gairebé totes les places cobertes amb un total de 380 alumnes matriculats. Violí, clarinet, cant, baix, guitarra elèctrica i moltes més especialitats en les que seran instruits i ja amb activitats programades, com unes colònies pels alumnes de 3r fins a 6è de primària a l’Alberg Jaume I de l’Espluga de Francolí, el Concert de Nadal que tindrà lloc el 29 de novembre o una sortida d’intercanvi dins de Catalunya que portaran a terme els alumnes de 1r d’ESO fins a 2n de Batxillerat a la primavera.

I informació de servei, tant avui com demà el Banc de Sang i Teixits estarà localitzat a l’Hotel Class on qui vulgui voluntàriament podrà donar sang. Avui de 10 del matí fins a 2 del migdia i tant avui com demà de 5 de la tarda fins a les 9 del vespre. Així que, no teniu excusa per donar un cop de mà!

I en repàs esportiu del cap de setmana és el torn de parlar de tercera catalana, la Unió Esportiva Valls B s’emportava el matx a casa contra la Riera, cuer del grup, per 3 a 0 i l’Atlètic de Valls perdia per un ajustat 0 a 1 contra el Llorenç en camp contrari. Així i tot, l’Atlètic de Valls es manté per davant en la general amb un triple empat a 9 punts en la quarta posició, mentre que la Unió Esportiva Valls B escala fins a la setena posició, també en un triple empat, a 6 punts. Aquest dissabte 14 d’octubre a les cinc de la tarda la Unió Esportiva Valls B s’enfrontarà al Montblanc, penúltim de la classificació, al Camp de Futbol Josep Gomis, i a dos quarts de set de la tarda l’Atlètic de Valls rep al Vilar al Sant Pere i Sant Pau, un dels equips empatat en la setena posició amb la Unió Esportiva Valls B. Per tant, ja sabeu, a donar suport als nostres!

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies i fins demà.

PUBLICITAT