La programació de la Fira de Santa Úrsula ja és oficial. Els actes comencen aquest divendres 13 d’octubre i s’allarguen fins al 22 d’octubre i se centren, com ja es coneixia, en els castells. El clàssic derbi entre la Vella i la Joves serà el punt àlgid que clourà la fira, però que anirà acompanyat d’altres actes com la inauguració oficial del Museu Casteller de Catalunya que comptarà amb la presència de les 103 colles castelleres o l’onzena edició del Simposi Casteller el dia anterior. 

PUBLICITAT

No obstant això, els castells no seran els únics protagonistes. Enguany una de les novetats és que la colla de diables de la Unió Anelles de la Flama organitza per primer cop la Tabalada de Santa Úrsula el dissabte 14 d’octubre, en un acte que comptarà amb la participació de cinc colles, la local, la Canonja, la Pobla de Mafumet, Montblanc i l’Hospitalet de l’Infant. Així i tot, el plat fort dels diables continuarà sent el Ball parlat a la plaça del Blat, l’encesa de lluïment al Pati i el correfoc el dissabte 21.

També, la Colla Gegantera ‘La Pessigolla’ celebrarà l’acte de “Les Corts” i l’Associació El Bou de Valls oferirà també l’onzena edició dels Correbous. Els interessats en conèixer la programació sencera la tenen disponible a la pàgina web de l’Ajuntament de Valls.

PUBLICITAT