Cap de setmana agredolç pels vallencs a tercera catalana, la Unió Esportiva Valls B donava l’alegria a l’emportar-se el matx a casa contra la Riera, cuer del grup, per 3 a 0, però l’Atlètic de Valls perdia per un ajustat 0 a 1 contra el Llorenç en camp contrari.

PUBLICITAT

Així i tot, l’Atlètic es manté per davant en la general amb un triple empat a 9 punts en la quarta posició amb el Sant Jaume dels Domenys i el Vendrell, mentre que la Unió Esportiva Valls B escala fins a la setena posició, també en un triple empat amb el Cunit i el Sant Pere i Sant Pau, a 6 punts. 

No obstant això, aquest dissabte 14 d’octubre ambdós clubs tindran l’oportunitat de desempatar. A partir de les cinc de la tarda la Unió Esportiva Valls B s’enfrontarà al Montblanc, penúltim de la classificació, al Camp de Futbol Josep Gomis, i a dos quarts de set de la tarda l’Atlètic de Valls rep al Vilar al Sant Pere i Sant Pau.

PUBLICITAT