L’escola de Música Robert Gerhard inicia el nou curs amb gairebé totes les places cobertes amb un total de 380 alumnes matriculats. Violí, clarinet, cant, baix, guitarra elèctrica i moltes més especialitats en les que seran instruits i ja amb activitats programades.

PUBLICITAT

Els alumnes de 3r fins a 6è de primària gaudiran d’unes colònies a l’Alberg Jaume I de l’Espluga de Francolí, el Concert de Nadal que tindrà lloc el 29 de novembre o una sortida d’intercanvi dins de Catalunya que portaran a terme els alumnes de 1r d’ESO fins a 2n de Batxillerat a la primavera.

A la vegada, es mantenen els tallers pels nens i nenes de fins a 3 anys amb el Taller música amb família de tardor del 27 d’octubre fins al 24 de novembre, i el Taller Baldufa, sessions musicals que es portaran a terme a les escoles bressol de Valls i Picamoixons.

PUBLICITAT