Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dimecres 11 d’octubre.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu, explicant-vos que els Amics de la Música de Valls i les Joventuts Musicals de l’Alt Camp posen en marxa una nova temporada de concerts.

Una programació formada per 17 propostes musicals que combinaran música antiga, barroca, del romanticisme i amb algunes picades d’ullet al jazz i al món contemporani. Una edició que aposta per ampliar els concerts de gran format, entre els quals la participació de les formacions corals del Camp de Tarragona tornarà a ser clau. La majoria dels concerts es duran a terme al Teatre Principal, a l’església de Sant Joan de Valls i, per primera vegada, el cicle vol inaugurar la plaça del Museu Casteller de Catalunya com a escenari de música de cambra.

El tret de sortida serà el 19 d’octubre amb ‘Hôtel Favart. Soiré autour de Gomis’, al Teatre Principal. Un concert basat en obres del compositor valencià Josep Melcior Gomis, qui fou amic del cèlebre compositor italià Gioachino Rossini. No us ho perdeu!

En l’àmbit de salut, us recordem que aquest mes d’octubre s’inicia la campanya de vacunació contra la grip i la Covid-19. A partir de dimarts 23 d’octubre, el Centre Cultural Municipal serà el punt de vacunació central, però a més es mantenen altres punts a barris i zones de la ciutat.

D’altra banda, fins a la una d’aquest migdia, teniu temps per realitzar les inscripcions per participar en el sorteig popular per veure la diada castellera de Santa Úrsula del proper 22 d’octubre des de l’Ajuntament. Animeu-vos, els Xiquets de Valls preparen la millor actuació de tots els temps!

Canviem de qüestió i és que l’escola de Música Robert Gerhard inicia el nou curs amb gairebé totes les places cobertes amb un total de 380 alumnes matriculats. Violí, clarinet, cant, baix, guitarra elèctrica i moltes més especialitats en les que seran instruits i ja amb activitats programades, com unes colònies pels alumnes de 3r fins a 6è de primària a l’Alberg Jaume I de l’Espluga de Francolí, el Concert de Nadal que tindrà lloc el 29 de novembre o una sortida d’intercanvi dins de Catalunya que portaran a terme els alumnes de 1r d’ESO fins a 2n de Batxillerat a la primavera.

I en esports, aquest dijous hi ha bàsquet d’alçada al pavelló Joana Ballart. A partir de les set de la tarda, el Club Bàsquet Valls disputa l’eliminatòria a partit únic dels quarts de final de la Lliga Catalana EBA davant el Roser. Després d’un bon començament de temporada, els de Víctor Neila volen fer un pas endavant en una competició que no guanyen des del 2001

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i fins divendres. Que gaudeixin de la festivitat de la Mare de Déu del Pilar.

PUBLICITAT