L’Ajuntament de Valls ha previst un ajust en les ordenances fiscals per al 2024 després de tres exercicis consecutius de congelació impositiva.

PUBLICITAT

L’equip de govern de Junts i ERC ha dictaminat que l’Impost de Béns Immobles residencials s’incrementi el 2024 un 3,49%, un percentatge però inferior al 4,5 % d’inflació prevista per al 2023.

El consistori congela un altre any la taxa d’escombraries i manté els incentius ambientals amb descomptes d’entre el 10% i el 15% per fomentar la recollida selectiva.

Pel que fa l’Impost de Vehicles de Tracció Mecànica s’incrementa, encara que el coeficient a Valls encara és el més baix d’entre les principals ciutats de la demarcació.

A diferència del que succeirà en ciutats com Tarragona o Reus, l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, ha tret pit de la bona gestió econòmica al consistori i ha afirmat que la modificació de l’IBI es fa per sota de l’IPC previst

L’aprovació inicial de les ordenances fiscals se sotmetrà a votació aquest dimecres, a partir de les cinc de la tarda, en una sessió plenària extraordinària.

PUBLICITAT