Presentades les obres de restauració del campanar de Valls. Aquestes tindran un cost superior al milió d’euros per poder resoldre les patologies greus que pateix el monument. Tal com explica un dels arquitectes encarregats del projecte, Jordi Gavaldà, l’oxidació de l’estructura metàl·lica del campanar ha provocat el trencament de la pedra i major filtració d’aigua a l’interior, accelerant així l’oxidació i el trencament.

PUBLICITAT

Per a poder afrontar el cost de l’actuació s’ha iniciat una campanya de recaptació de fons ciutadana amb el lema “Ara toca el campanar!” amb l’objectiu de recollir 229.000 euros. L’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, confia en què els vallencs respondran positivament a la campanya.

Per una altra banda, l’Ajuntament de Valls, Diputació de Tarragona, Arquebisbat de Tarragona i Generalitat de Catalunya aportaran 200.000 euros cadascun, completant així el pressupost superior al milió d’euros.

PUBLICITAT