El Club Bàsquet Valls Òptiques Teixidó ha caigut eliminat de la Lliga Catalana EBA. Tot i signar tres bons primers quarts, els blancs-i-vermells es van veure superats a les acaballes– amb prorròga inclosa – davant el Club Bàsquet Roser.

PUBLICITAT

Al matx, jugat aquest dijous al pavelló Joana Ballart, es va veure un CB Valls de més a menys. Els primers 30 minuts van ser de domini pel conjunt de la capital de l’Alt Camp. Malgrat això, l’encert des de la línia exterior a l’últim quart va permetre al Roser forçar la pròrroga.

Ja al temps extra, una sèrie d’intercanvi de triples als dos costats van acabar de decantant la balança per uns visitants que s’acabarien imposant per 86-90.

Al final del partit, el tècnic dels vallencs, Víctor Neila, parlava del desinflament de l’equip al quart període.

El Roser serà qui jugui les semifinals de la Lliga Catalana EBA contra el Mataró Parc Boet. L’eliminatòria, a partit únic, es jugarà el proper 1 de novembre. Per la seva banda, al CB Valls li toca centrar-se exclusivament en la lliga. Aquest dissabte, a partir de les set de la tarda, visiten la pista de l’Azulejos Moncayo amb l’objectiu de mantenir la imbatibilitat.

PUBLICITAT