Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dilluns 16 d’octubre.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu, explicant-vos que aquest cap de setmana han tingut lloc els primers actes de la Fira de Santa Úrsula que es perllongarà fins el 22 d’octubre. Durant aquests primers dies s’han celebrat, entre d’altres, la primera edició de la Tabalada dels Diables organitzada per la Unió Anelles de la Flama o els actes de Les Corts de la Colla Gegantera La Pessigolla.

Un any més, els castells tornen a ser el plat fort de la Santa Úrsula vallenca. El clàssic derbi entre la Vella i la Joves, diumenge al migdia, serà el punt àlgid que clourà la fira, però que anirà acompanyat d’altres actes com la inauguració oficial del Museu Casteller de Catalunya que comptarà amb la presència de les 103 colles castelleres o l’onzena edició del Simposi Casteller el dia anterior. 

Pel que fa d’altres activitats destaquen la Trobada de Bestiari Infantil Escolar, divendres a la tarda, el Correfoc, dissabte al vespre o la fira d’atraccions, ubicada a la zona del Fornàs, durant tot el cap de setmana.

I pels que hagueu participat al sorteig per veure la diada de Santa Úrsula d’aquest diumenge, us informem que es ja es coneixen els afortunats i les afortunades. Els números premiats són: 98, 26, 151, 164, 82 i 236. El consistori es posarà en contacte amb totes les persones guanyadores per confirmar la seva assistència. També es disposa d’una llista de suplents que ha sortit en el mateix sorteig.

Més castells. Perquè les colles vallenques encaren la recta final de preparació de cara a la mare de totes les diades. La Colla Joves va actuar, diumenge al migdia, a la Fira de Santa Teresa del Vendrell, cita on hi va descarregar el 3de9 amb folre, el 4de9 amb folre, el 5de8 i el pilar de 7 amb folre. Una jornada vendrellenca en què la Jove de Tarragona va ajuntar el 5de9 amb folre i el 2de9 amb folre i manilles i els Nens del Vendrell van tenir el 4de8 com a millor castell

El dia anterior, a la tarda, la Colla Vella va ser Tarragona amb el 5de8, el 4de8 amb el pilar, el 4de8 i el pilar de 7 amb folre. Els de la camisa rosada, que diumenge celebraven un assaig especial al local, van coincidir a la plaça del Rei tarragonina amb els Castellers de Sant Pere i Sant Pau i els Xicots de Vilafranca que hi van portar construccions de 7 pisos.

Temps pels esports. El Club Bàsquet Valls  manté la imbatibilitat a la Lliga EBA. En la tercera jornada de la competició, els de Víctor Neila van oblidar l’eliminació de la Lliga Catalana davant el Roser i es van imposar a domicili amb l’Azulejos Moncayo per un ajustat 86 a 91.

A la Lliga Elit de futbol, La UE Valls va perdre al camp del Santboià per 3 gols a 1. Els de l’Alt Camp visitaven un equip que encara no havia guanyat aquesta temporada després de quatre partits, però no hi ha manera lluny del Vilar. Ben aviat, al minut 3, es van avançar els locals. Va aconseguir empatar Jordi Prades pels de Manel Cazorla, però encara en el primer temps va anotar el segon del Santboià, que va sentenciar amb el tercer a la segona meitat. El Valls es queda a mitja taula i amb els deures pendents de créixer fora de casa.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT