Aquest cap de setmana han tingut lloc els primers actes de la Fira de Santa Úrsula que es perllongarà fins el 22 d’octubre. Entre divendres i diumenge s’han celebrat, entre d’altres, la primera edició de la Tabalada dels Diables organitzada per la Unió Anelles de la Flama o els actes al voltant de Les Corts de la Colla Gegantera La Pessigolla.

PUBLICITAT

Un any més, els castells tornen a ser el plat fort de la Santa Úrsula vallenca. El clàssic derbi entre la Vella i la Joves, diumenge al migdia, serà el punt àlgid que clourà la fira, però que anirà acompanyat d’altres actes com la inauguració oficial del Museu Casteller de Catalunya que comptarà amb la presència de les 103 colles castelleres o l’onzena edició del Simposi Casteller el dia anterior. 

Pel que fa d’altres activitats destaquen la Trobada de Bestiari Infantil Escolar, divendres a la tarda, el Correfoc, dissabte al vespre o la fira d’atraccions, ubicada a la zona del Fornàs, durant tot el cap de setmana.

D’altra banda, l’Ajuntament de Valls va fer el passat divendres 13 d’octubre un sorteig per decidir qui veurà la diada castellera de Santa Úrsula de diumenge des del balcó consistorial. Els números premiats són: 98, 26, 151, 164, 82 i 236.

PUBLICITAT