Diades de preparació prèvia i rodatge a la gran cita de Santa Úrsula per part de les dues colles vallenques.

PUBLICITAT

Per un costat, la Colla Vella dels Xiquets de Valls es desplaçava fins a Tarragona el dissabte per participar en la diada de final de temporada de la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau. En aquesta descarregaven sense cap problema el 4de8 amb el pilar, el 5de8, el 4de8 i el pilar de 7 folrat. Per la seva banda, els locals descarregaven el 5de7, el 4de7 amb el pilar i el 3de7 amb el pilar i els Xicots de Vilafranca el 5de7, el 4de7 amb el pilar i el 4de7.

La Colla Joves Xiquets de Valls també va optar per la prudència, evitar caigudes i escalfar de cara Santa Úrsula. En el seu cas, van actuar diumenge a la capital del Baix Penedès, el Vendrell, per la Diada de Santa Teresa. En aquesta descarregaven amb solvència el 3de9 amb folre, el 4de9 amb folre, el 5de8 i el pilar de 7 amb folre. Per la seva banda, els Nens del Vendrell descarregaven el 4de8, el 2de7 i el 7de7, mentre que la Jove de Tarragona anava a màxims amb el 5de9 amb folre, 2de9 amb folre i manilles i el 4de9 folrat.

Ara és l’hora de la veritat, ja que el pròxim diumenge 22 d’octubre a partir de les 12:30 h les dues colles vallenques s’enfrontaran en el darrer derbi de la temporada a la plaça del Blat, la Diada de Santa Úrsula que es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT